BluOr Bank e-tirgotājiem tagad nodrošina arī Revolut maksājumus

2022. gada 19. decembris

BluOr Bank saviem klientiem paplašina norēķinu iespējas internetā: tagad e-komercijas tirgotāji var saņemt tiešos maksājumus arī no Revolut bankas kontiem un pircēji var veikt pirkumu apmaksu izmantojot savu norēķinu kontu jebkurā no piecām bankām - Swedbank, SEB, Citadele, Luminor un Revolut.

“Novērojot pieaugošo Revolut bankas popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū, papildināto banku klāstu uzskatām par svarīgu un nepieciešamu mūsu klientiem. Latvijā pircēji arvien biežāk izvēlas veikt pirkumu apmaksu, izmantojot internetbanku. Kā to pierāda statistika, 70-80 % visu interneta veikalu pirkumi tiek veikti tieši no bankas kontiem. Maksājumi ar karti paliek otrajā vietā. Tāpēc ir svarīgi nodrošināt arvien ērtāku un plašāku norēķinu vidi gan pircējiem, gan e-komercijas uzņēmējiem,” atzīmē BluOr Bank E-komercijas pārvaldes vadītājs Einārs Stavro.
“E-tirgotājs, noslēdzot līgumu ar BluOr Bank, var ērti apvienot visus apmaksas veidus vienā risinājumā. Savukārt pircējs pats izvēlas maksājuma veidu pirkuma apmaksai. Autorizējoties izvēlētajā internetbankā, pircējam atliek vien apstiprināt jau aizpildītu maksājuma uzdevumu un nauda e-tirgotāja kontā būs uzreiz vai jau nākamajā dienā,” piebilst E. Stavro.

Izmantojot BankPay maksājumus, e-tirgotājam nav jāslēdz līgumi ar vairākām bankām, - ar vienu integrāciju pircējam tiek nodrošināta plaša norēķinu izvēle.

Vairāk par BluOr Bank piedāvājumiem e-komercijai aicinām skatīt šeit. Papildus jautājumu gadījumā aicinām rakstīt info@bluorbank.lv vai zvanīt +371 67 031 333.